Unieke tijdloze brillen
Kunstgalerij voor brillen
Platform voor vernieuwende ontwerpers

Kom langs bij onze design brillenwinkel in Gent

Ben jij op zoek naar een nieuw montuur met een uniek design, bijvoorbeeld in de bohemian chic stijl, dan vind je die bij onze alternatieve brillenwinkel in Gent. Villa Bellevue Eyewear Boutique koopt namelijk alleen de meest unieke monturen in. Bij ons vind je eigenzinnige collecties met creatieve meerwaarde. Wij zijn niet zomaar een alternatieve brillenwinkel in Gent, maar een kunstgalerij voor brillen. Het gaat bij ons namelijk vooral over de schoonheid en originaliteit van de bril niet om de merkbekendheid. Met onze brillen laat je zien wie je bent en maak je een echt statement. Door onze unieke en tijdloze brillen te dragen, steek je af tegen het stereotype – door de markt gedicteerde – straatbeeld. Wij zorgen ervoor dat je met een bijzonder design rondloopt.

Benieuwd wat voor brillen wij allemaal hebben?

Koop jouw nieuwe design bij onze bijzondere brillenwinkel in Gent

Onze alternatieve brillenwinkel in Gent is een bijzondere mix van design en bohemian chic met een flinke dosis rock-‘n-roll. Wij steunen jonge, non-conformistische en vernieuwende ontwerpers, zoals Veronika Wildgruber, Kuboraum en Rigards. Deze bijzondere ontwerpers maken namelijk alleen de meest unieke en grensverleggende monturen. Villa Bellevue serveert geen dagdagelijkse kost maar geestverruimende blikopeners. Naast bovengenoemde collecties zullen je ogen (en jouw ego) ook worden gestreeld door merken zoals Impressio, Ninamûr en Komorebi. Allemaal collecties die de bril katapulteren tot kunstzinnig object.

shop_05
shop_06

Vind jouw nieuwe bril in onze boetiek

Vind jouw nieuwe unieke design, bijvoorbeeld een bohemian chic montuur, bij onze bijzondere en alternatieve brillenwinkel in Gent. Wij adviseren je graag en vinden samen met jou de perfecte bril die bij jou past. Je maakt de keuze uit een zeer representatieve voorraad. Heb je vragen over onze monturen of over de merken die wij verkopen? Neem dan gerust contact met ons op. Je bereikt ons door te bellen naar 0032 475 64 31 63 of door te mailen naar info@villabellevue-eyewearboutique.be. Kom ook eens langs in onze brillengalerij en bekijk alle unieke ontwerpen die wij aanbieden.

Relevante brillen

VILLA BELLEVUE
Bennesteeg 12
9000 Gent