Unieke tijdloze brillen
Kunstgalerij voor brillen
Platform voor vernieuwende ontwerpers

Onze bohemian chic brillenwinkel in Gent

Als je op zoek bent naar een nieuw montuur in de stijl bohemian chic, dan vind je dat bij onze alternatieve brillenwinkel in Gent. Villa Bellevue koopt namelijk alleen de meest alternatieve monturen in. Bij ons vind je eigenzinnige collecties met een creatieve meerwaarde. Wij zijn niet zomaar een alternatieve brillenwinkel in Gent, maar een kunstgalerij voor brillen. Het gaat bij ons namelijk vooral over de schoonheid en originaliteit van de bril, niet om de merkbekendheid. Met onze brillen laat je zien wie je bent en maak je een echt statement. Door onze unieke en tijdloze brillen te dragen, steek je af tegen het stereotype – door de markt gedicteerde – straatbeeld. Wij zorgen ervoor dat je met een bohemian chic bril  uit onze alternatieve brillenwinkel stijlvol rondloopt door Gent.

Benieuwd wat voor brillen wij allemaal hebben?

Koop jouw nieuwe bril in bohemian chic bij onze brillenwinkel in Gent

Onze alternatieve brillenwinkel in Gent is een bijzondere mix van bohemian chic met een flinke dosis rock-‘n-roll. Wij steunen jonge, non-conformistische en vernieuwende ontwerpers, zoals Kuboraum. Deze bijzondere ontwerpers maken namelijk alleen de meest unieke en grensverleggende monturen. Villa Bellevue serveert geen dagdagelijkse kost in de shop, maar geestverruimende blikopeners. Naast bovengenoemde collecties zullen je ogen (en jouw ego) ook gestreeld worden door merken als Ninamûr, Rigards en Komorebi. Allemaal merken die de bril katapulteren tot kunstzinnig object.

shop_05
shop_06

Vind jouw nieuwe bril in onze boetiek

Vind jouw nieuwe bril, bijvoorbeeld een montuur in de stijl bohemian chic, bij onze bijzondere en alternatieve brillenwinkel in Gent. Wij adviseren je graag en vinden samen met jou de perfecte bril die bij jou past. Je maakt de keuze uit een zeer representatieve voorraad kunstbrillen. Heb je vragen over onze monturen of over de merken die wij verkopen? Neem dan gerust contact met ons op. Je bereikt ons door te bellen naar 0032 475 64 31 63 of door te mailen naar info@villabellevue-eyewearboutique.be. Kom ook eens langs in onze brillengalerij in Gent of bekijk alle unieke ontwerpen in de stijl bohemian chic die wij aanbieden in onze brillenwebshop.

Relevante brillen

VILLA BELLEVUE
Bennesteeg 12
9000 Gent