Unieke tijdloze brillen
Kunstgalerij voor brillen
Platform voor vernieuwende ontwerpers

Koop jouw Kuboraum brillen bij ons in Gent

De meest bijzondere en iconische monturen van het merk Kuboraum koop je bij Villa Bellevue, een kunstgalerij voor brillen in Gent. Bij ons vind je eigenzinnige collecties met een creatieve meerwaarde. Het gaat vooral om de schoonheid en de originaliteit van het montuur, niet om de merkbekendheid. Wij steunen dan ook graag jonge en vernieuwende ontwerpers. Bij onze brillenboetiek in Gent kun je een bril kopen uit een ruim assortiment aan unieke modellen en brillen van geweldige grensverleggende ontwerpers, zoals Kuboraum.

Benieuwd wat voor brillen wij allemaal hebben?

Kuboraum maakt geen brillen die je vindt bij onze boetiek in Gent

Als je op zoek bent naar een nieuwe bril en deze wilt kopen, vind je de meest unieke brillen van het Berlijnse merk Kuboraum bij onze alternatieve brillenwinkel in Gent. Dit creatieve merk ontwerpt bijzondere en exclusieve brillen. Sommige monturen bestaan bijvoorbeeld uit manueel aangebrachte metalen sierstukken of platgeslagen spijkers. Geen gelikte bling bling, maar rauwe, onversneden karakterbrillen, pure rock-‘n-roll. We moeten eigenlijk niet eens spreken over brillen, want het merk maakt naar eigen zeggen geen brillen, maar maskers. De monturen zijn namelijk niet enkel functioneel: ze bieden de drager een beschermende cocon en dragen terzelfdertijd op onnavolgbare en krachtige wijze zijn/haar identiteit uit.

kuboraum_04
shop_05

Neem contact op met ons en kom langs

Wil je een nieuwe bril en de brillen, of maskers, van Kuboraum in het echt bewonderen en kopen in onze boetiek in Gent? Kom dan gerust eens langs bij onze galerij met kunstbrillen. Je maakt een keuze uit de prachtigste brillen van verschillende ontwerpers, zoals het vernieuwende merk Rigards en het originele merk Ninamûr. Heb je vragen over de brillen in onze shop, over het merk Kuboraum of wil je een nieuwe bril kopen in Gent? Wij vertellen je er graag alles over. Neem contact met ons op door te bellen naar 0032 475 64 31 63 of door te mailen naar info@villabellevue-eyewearboutique.be. De brillen bestel je ook eenvoudig in onze online brillenwinkel.

Relevante brillen

VILLA BELLEVUE
Bennesteeg 12
9000 Gent