Unieke tijdloze brillen
Kunstgalerij voor brillen
Platform voor vernieuwende ontwerpers

Kunstbrillen bewonderen bij dé boetiek in Gent

Bijzondere kunstbrillen, of eigenlijk brillen als kunstwerken zien, daar gaat het om bij onze boetiek in Gent. Zie ons als een kunstgalerij voor brillen. Wij kopen namelijk alleen de meest bijzondere monturen in. Onze boetiek heeft dan ook een heel representatieve voorraad. Je vindt bij onze brillenboetiek in Gent diverse eigenzinnige collecties, die bestaan uit unieke en tijdloze kunstbrillen. Villa Bellevue Eyewear Boutique helpt je dan ook graag om de creatieve meerwaarde van een bril te vinden. Kunst en unieke, tijdloze brillen gaan namelijk hand in hand, vinden wij bij onze galerij in Gent.

Benieuwd wat voor brillen wij allemaal hebben?

De mooiste kunstbrillen vind je bij onze boetiek in Gent

Unieke en tijdloze brillen vind je bij onze tegendraadse, rebelse en eigenzinnige brillenboetiek in Gent. Met onze bijzondere brillen laat je vlakaf zien wie jij bent. En daarbij gaat het ons vooral om de schoonheid en originaliteit van de bril, niet om het merk. Brillen worden door ons dan ook gezien als juwelen voor de ogen. Wij werken graag met jonge en vernieuwende ontwerpers. In onze brillengalerij vind je dan ook diverse grensverleggende merken, waaronder:

Deze baanbrekende merken worden omwille van hun creatieve meerwaarde gekoesterd door onszelf en onze klanten. Kom gerust eens langs en bekijk de bijzondere kunstwerken in het echt. Wij voorzien je graag van deskundig advies en uitgebreide informatie. Samen kiezen we de perfecte bril uit die bij jou past.

shop_05
wie

Neem contact op met onze unieke brillengalerij

In onze boetiek in Gent vind je unieke en tijdloze brillen die worden gezien als kunst. Met onze brillen laat je zien wie je bent en wat je wilt uitstralen. Heb je vragen over onze producten of over merken die wij aanbieden? Neem dan contact op met onze eigenzinnige galerij vol kunstbrillen in Gent en bekijk de kunst in het echt. Bel ons via 0032 475 64 31 63 of stuur een e-mail naar info@villabellevue-eyewearboutique.be.

Relevante brillen

VILLA BELLEVUE
Bennesteeg 12
9000 Gent