Unieke tijdloze brillen
Kunstgalerij voor brillen
Platform voor vernieuwende ontwerpers

Koop jouw nieuwe bril in onze online brillenwinkel

Bestel jij jouw nieuwe bril graag in een online brillenwinkel? Villa Bellevue staat bekend om de meest excentrieke monturen. Onze galerij met brillen ligt verborgen in het hart van Gent. De brillen die we in onze boetiek verkopen, koop je ook in onze webshop. Met onze online brillenwinkel maken we het mogelijk voor iedereen om onze bijzondere brillen te dragen. Bekijk ons assortiment en bestel de brillen die je aanspreken in onze webshop.

Benieuwd wat voor brillen wij allemaal hebben?

De meest excentrieke brillen bestel je in onze online brillenwinkel

Als je op zoek bent naar brillen in de bohemian chicstijl, zit je goed in de webshop van Villa Bellevue. Laat iedereen zien wie jij bent en durf de bril te dragen die past bij jouw eigenheid. De brillen van onze online brillenwinkel zijn als juwelen voor jouw ogen. Toonaangevende merken die je in onze webshop vindt en die de grens verleggen met hun bijzondere brillen, zijn onder andere:

Bekijk je de brillen uit onze webshop liever in het echt? Kom dan langs in onze galerij in Gent, zodat je al onze kunstbrillen kunt passen. Zodra je onze boetiek betreedt, treed je de wereld van trendsetters en smaakmakers binnen.

shop_05
shop_06

Bestel je brillen in onze unieke webshop

Welke (zonne-)bril je ook koopt in onze online brillenwinkel, met dit sieraad straal je pracht en praal uit. Neem contact op met de medewerkers van onze shop als je vragen hebt over onze brillen of de merken die we verkopen. Je bereikt ons door te bellen naar 0032 475 64 31 63 of door te mailen naar info@villabellevue-eyewearboutique.be.

Relevante brillen

VILLA BELLEVUE
Bennesteeg 12
9000 Gent