Unieke tijdloze brillen
Kunstgalerij voor brillen
Platform voor vernieuwende ontwerpers

Van Rigards brillen kopen bij onze boetiek in Gent

Rigards zorgt er met zijn brillen voor dat jij met een bril, die je bij Villa Bellevue in Gent kunt kopen, jouw persoonlijke, tegendraadse en rebelse stijl laat zien. Dit merk voorziet je van onvergelijkbare, elegante en gedetailleerde brilmonturen. De brillen van Rigards hebben een herkenbare en tijdloze stijl, die afsteken tegen de massa.

Benieuwd wat voor brillen wij allemaal hebben?

Tegendraads en vintage: dat is Rigards met de brillen bij onze boetiek in Gent

Dus jij bent op zoek naar eigenzinnige, tegendraadse en non-conformistische brilmonturen? Kies een nieuwe bril bij onze alternatieve brillenwinkel in Gent uit een aanbod aan brillen die je kunt kopen van het rebelse merk Rigards. Brilmonturen van dit merk komen voort uit het vakkundig gebruik van traditionele materialen, zoals koper en hoorn. Kers op de taart zijn de manueel aangebrachte subtiele afwerkingen die de brillen een sterk en onderscheidend karakter geven.  De ontwerpen zijn origineel en non-conformistisch en hebben duidelijke vintage invloeden, waardoor ze een vleugje rock-'n-roll uitstralen. Kortom, deze monturen van Rigards zijn perfect voor mensen die een creatieve meerwaarde zoeken bij het kopen van een bril. Je ziet de brillen van Rigards bij ons in Gent en in onze online brillenwinkel.

shop_01-1
wie

Neem contact op met onze boetiek voor het kopen van een bril van Rigards

Bekijk de unieke brillen van Rigards en andere vernieuwende merken, zoals Kuboraum, in onze boetiek in Gent. Wij voorzien je graag van deskundig advies bij het kopen van een bril van Rigards. Neem gerust contact op met onze boetiek in Gent wanneer je vragen hebt over de brillen van het merk Rigards of onze andere merken, zoals Blake Kuwahara of Ninamûr. Dit doe je door te bellen naar 0032 475 64 31 63, door een e-mail te sturen naar info@villabellevue-eyewearboutique.be of door het contactformulier in te vullen. Laat jezelf inspireren door de meest unieke kunstbrillen in onze galerij.

Relevante brillen

VILLA BELLEVUE
Bennesteeg 12
9000 Gent