Unieke tijdloze brillen
Kunstgalerij voor brillen
Platform voor vernieuwende ontwerpers

Rigards brillen kopen bij onze boetiek in Gent

Laat jouw persoonlijke, tegendraadse en rebelse stijl zien met de unieke Rigards brillen die je bij Villa Bellevue Eyewear Boutique in Gent koopt. Dit merk voorziet je van onvergelijkbare, elegante en gedetailleerde brilmonturen. De brillen van Rigards hebben een herkenbare en tijdloze stijl, die afsteken tegen de massa.

Benieuwd wat voor brillen wij allemaal hebben?

Tegendraads en vintage: dat zijn de Rigards brillen bij onze boetiek in Gent

Dus jij bent op zoek naar eigenzinnige, tegendraadse en non-conformistische brilmonturen? Kies bij onze brillenboetiek in Gent uit een uitgebreid aanbod brillen van het rebelse merk Rigards. Brilmonturen van dit merk komen voort uit het vakkundig gebruik van traditionele materialen zoals koper en hoorn. Kers op de taart zijn de manueel aangebrachte subtiele afwerkingen die de brillen een sterk en onderscheidend karakter geven.  De ontwerpen zijn origineel en non-conformistisch en hebben duidelijke vintage invloeden, waardoor ze een vleugje rock-'n-roll uitstralen. Kortom, deze monturen zijn perfect voor mensen die een creatieve meerwaarde zoeken bij het uitkiezen van een bril.

shop_01-1
wie

Neem contact op met onze boetiek

Kom de unieke brillen van Rigards en andere vernieuwende merken, zoals Veronika Wildgruber, bekijken in onze boetiek in Gent. Wij voorzien je graag van deskundig advies. Neem gerust contact met onze boetiek in Gent op wanneer je vragen hebt over de brillen van het merk Rigards of onze andere merken, zoals Blake Kuwahara of Ninamûr. Dit doe je door te bellen naar 0032 475 64 31 63 of door een e-mail te sturen naar info@villabellevue-eyewearboutique.be. Laat jezelf inspireren door de meest unieke brillen in onze kunstgalerij voor brillen.

Relevante brillen

VILLA BELLEVUE
Bennesteeg 12
9000 Gent