Unieke tijdloze brillen
Kunstgalerij voor brillen
Platform voor vernieuwende ontwerpers

Unieke Veronika Wildgruber brillen bij onze boetiek in Gent

De mooiste en uniekste Veronika Wildgruber brillen vind je in onze galerij in Gent. Veronika Widgruber is een Duitse ontwerpster die zichzelf op de kaart heeft gezet door het gebruik van speelse vormen en geometrische monturen. Met haar bijzondere monturen spreekt zij trendsetters aan die graag experimenteren met gewaagde combinaties. Strakke lijnen worden samengevoegd met felle kleuren, wat deze monturen een unieke uitstraling geeft.

Benieuwd wat voor brillen wij allemaal hebben?

Bekijk de meest bijzondere Veronika WIldgruber brillen in onze galerij in Gent

Toen de Duitse ontwerpster in 2010 haar eerste vier handgemaakte modellen op de markt bracht, viel ze meteen op. Niet alleen doordat ze deze brillen in samenwerking met bekende brillenontwerper Jacques Durand presenteerde, maar ook door de liefde voor moderne vormgeving met een eigenzinnige twist. Ze was namelijk niet bang om opvallende kleuren en vormen te gebruiken. Deze eigenschappen zijn dan ook nog steeds kenmerkend voor haar monturen. Met de brillen van Veronika Wildgruber, die je vind in onze boetiek in Gent, laat je jouw persoonlijke stijl zien.

shop_06
shop_04

Neem contact met ons op voor meer informatie

Veronika Wildgruber maakt niet zomaar brillen, maar echte kunstwerken die je in onze brillengalerij in Gent bezoekt. Je vindt bij ons ook de mooiste brillen van Rigards, Impressio, Ninamûr en Blake Kuwahara. Heb je vragen over onze boetiek? Bel dan gerust naar 0032 475 64 31 63 of stuur een e-mail naar info@villabellevue-eyewearboutique.be.

Relevante brillen

VILLA BELLEVUE
Bennesteeg 12
9000 Gent